fbpx

Coaching

Uiteraard is het belangrijk om gezond te eten en in beweging te blijven, maar voor het totale plaatje komt hier nog veel meer bij kijken. De truc is om alles in balans te krijgen.

Ben jij gelukkig op alle vlakken?

Ben jij tevreden met jezelf? Ben jij blij met je leven zoals deze op dit moment is? Betrap jij jezelf vaak op het hebben van negatieve gedachtes? Ben je soms angstig bij het maken van een beslissing of heb je veel moeite om besluiten te nemen? Is het gras altijd groener bij de buren? 

Dit zijn vragen die jij aan jezelf kunt stellen. Vragen om dichterbij jezelf te komen en om alles in balans te krijgen. Om meer over jezelf te weten te komen.

Zet jij jezelf op nummer 1?

Had jij je leven toch net even iets anders voorgesteld? Denk dan eens aan coaching.

Samen kijken wij naar waar je op dit moment staat en waar je naar toe wilt. We stellen doelen en bepalen een periode waarin wij deze doelen willen behalen. Zo kun je hier van te voren ook naar toe leven. Uiteraard kunnen de doelen altijd worden bijgesteld, wanneer deze niet meer volledig van toepassing is. 

Wil jij meer weten? Neem dan contact op!

Coaching Consult

Heb jij een coach nodig die er voor je is als jij die nodig hebt? Waarbij je een afspraak kunt maken, wanneer je een duwtje of steuntje kunt gebruiken om verder te gaan. Maak een afspraak voor een Coaching Consult. Tijdens een coaching consult komen we erachter waar de knopen zitten. Hierbij geef ik je handvatten mee om zelf aan de slag te kunnen. Een Coaching Consult is vrijblijvend en kan per afspraak worden ingepland, wanneer jij voelt dat het nodig is. 

COACHING CONSULT
€ 59,- per consult
Vrijblijvend
Op afspraak
Nieuwe inzichten
Handvatten om mee verder te kunnen

Sluit Menu