fbpx

Ervaringen

26-11-2019

“Wij trainen nu bijna 2 jaar samen, ik waardeer het!

Je bent altijd gemotiveerd en doet regelmatig een stapje extra om van een gewone training meer echt een trainingstaject te maken.

Bij de groepstrainingen die ik volg worden er regelmatig metingen/wegingen gedaan, buiten de normale trainingstijd om.

Dit motiveert en geeft voor mij aan dat je dit ook echt je visie is ( meer een traject dan losse trainingen)

Ik maak vooruitgang, maar langzaam. Door de regelmatige wegingen en discussies is het voor mij heel duidelijk hoe de resultaten gehaald worden of verbeterd.

Een punt van aandacht vind ik het aanprijzen van nieuwe, moderne methoden (bijv. sportvasten) dit is best een heftig programma en misschien niet voor iedereen een goed idee, ik zou hier een beetje voorzichtiger mee zijn.”

Groet,

Willem

13-11-2019

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de sportsessies met Gillian! Ze heeft mij niet alleen geholpen met goede oefeningen, maar ook kundig voedingsadvies en advies over mijn houding gegeven. Ik zou haar zeker aanraden als je hulp nodig hebt om je gezonde leven te starten!”

Thomas

13-11-2019

Het sporten met Gillian is een verademing, ze kijkt wat je kan en of je het goed uitvoert en geef er veel uitleg bij, waarom wel of juist niet en ze kan je zo leuk motiveren dat je veel doet en ik het idee heb dat het uur zo voorbij is.

Ook op gebied van voeding is ze erg goed en uitdagend ze geef de juiste tips voor elke situatie waar je ook in zit en geeft via de app

leuke recepten waar je mee aan de slag kan gaan.

Sporten en voeding is nu een leuke uitdaging.

Trix

10-11-2019

“Door Gillian ben ik op de hoogte gebracht van de Sport Vasten kuur. Zij heeft me tijdens die kuur professioneel begeleidt en enthousiast weten te houden. Sinds de kuur geeft Gillian me nog steeds op een plezierige manier sport- en voedingsadvies.”

24-07-2018

“Verscheidene sessies gehad, gevraagd om me helemaal kapot te maken wat haar ook makkelijk is gelukt. trainingsschema opgesteld waarmee ik vrij snel en vrij makkelijk mijn doelen kan behalen! Ze let goed op je houding, zodat je goed blessures kan voorkomen!”

Dion 

25-06-2018

“In lange tijd niet zo een goede workout gehad. Ze weet je heel goed te motiveren om tot het uiterste te gaan. Duidelijke uitleg en bereid om al je vragen te beantwoorden als er iets niet duidelijk is. Aanrader voor iedereen!!!”

Armand 

10-05-2018

“Gisteren mijn eerste bootcamp les gehad! Het was fijn om de eerste keer samen te zijn.. zo kon Gill goed zien wat ik wel en niet kon en op welk niveau ik nu nog zit. Ik kijk er naar uit om mijn grenzen steeds meer te gaan verleggen!! Je motiveert, legt tussendoor heel veel uit, weet waar je hebt over hebt en ik ga nog veel van je leren!”

Larissa 

24-09-2017

“Vrijdag een bootcamp gevolgd. Het was super leuk en uitdagend!! Zeker een aanrader.”

Suzanne 

23-09-2017

“Gister middag een bootcamp meegedaan met Gill. Was een top workout! Smaakt naar meer, leetssgooo!!!”

Ajay 

14-09-2017

“Van de week 1e x meegelopen was erg leuk en ook fijn dat nieuwkomers niet gelijk afgebeuld worden, en zelfs dan nog spierpijn dag erna😅 Maar zeker een aanrader,ga volgende week weer!”

Jeroen 

13-09-2017

“Helemaal top! Leuke, intensieve les, perfecte work-out!”

Lisette 

15-07-2017

“Goede training, en wat zo super tof aan haar is, is dat zij mij ALTIJD motiveert om door te gaan. Wijkt geen seconde af van haar geloof in haar pupil! Love it.”

Ebony 

01-07-2017

“Een hele goede training gehad, houd ook ieder zijn tempo aan en geeft goede oefeningen!👌”

Serita 

01-07-2017

“Gillian vervult haar rol als personal trainer super goed door je blijven motiveren en je grenzen te verleggen. Inhoudelijk goede training en je traint ook al je spieren keep up the good work.

Naomi 

01-07-2017

“Het was een super training! Ze helpt je goed en geeft je even rust wanneer dat echt nodig is, ze laat je goeie oefeningen doen en daarbij gebruik je veel spieren dus je wordt goed getraind, ik wil me conditie verbeteren en ze weet precies wat je daarbij nodig hebt ze luistert goed naar je en past daar haar schema op aan. Een heerlijke training heb ik bij haar gehad!😃”

Rianne 

01-07-2017

“Ik heb een supersessie achter de rug! Fijn dat ik gepushed word en toch mijn tempo aan kan houden. Zo merk je dat deskundigheid van je begeleider een grote rol speelt als je serieus wil groeien! Tot volgende sessie!”

Taimur 

Sluit Menu