☏ 06 51 63 85 46

Over mij

Leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te weten te komen!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Gillian. Ik ben Ervaringsdeskundige, Lifecoach en Personal Trainer. Ik help mensen bij het controleren van hun gewicht, begeleid bij het trainen en geef advies voor de aanschaf van geschikt trainingsmateriaal, daarnaast kijken we samen naar aanpassingen van de huidige leefstijl naar een gezonde leefstijl en ik behandel onderwerpen door middel van coaching voor de mentale gesteldheid. 

In tegenstelling tot veel aanbieders, richt ik mij ook op de mentale gesteldheid. Ik ben van mening dat je alleen compleet gezond en gelukkig kunt zijn, wanneer alles in balans is. Als het bij één van de peilers niet goed zit, dan kun je nooit je doelen behalen en behouden. 

Een aantal jaar geleden heb ik mijn hele leefstijl omgegooid. Na, in het verleden veel verschillenden diëten gevolgd te hebben, kwam ik erachter dat het geheim niet in het dieet zit, maar in de periode na het dieet.

Het is geen dieet, het is een leefstijl

Heb jij de discipline om het vol te houden, of val je weer terug in je oude patroon? Wat is hier de reden van? Welke factoren staan hier voor in de weg?

Waar komt jouw motivatie vandaan? Doe je dit voor jezelf of is er iets anders wat je hiertoe aanzet?

Het is soms goed om jezelf deze vragen te stellen. Hierdoor kwam ik erachter dat er veel meer aan de hand was dan alleen een paar kilootjes te zwaar. Je kunt niet alles tegelijk aanpakken, maar je kunt wel stap voor stap kleine aanpassingen maken, waardoor je zult zien dat er andere zaken mee zullen veranderen. Het gaat niet alleen om de buitenkant, sterker nog het is veel belangrijker hoe jij je van binnen voelt. Wat vertelt jouw lichaam aan jou?

Uit passie voor sport, bewustwording en eigen ervaringen van vallen en opstaan is Mo2vation ontstaan. Ik motiveer jou om samen met mij de strijd aan te gaan en de resultaten te behalen en te behouden die jij voor ogen hebt. 

Ik vind het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt en het daardoor ook makkelijk kan volhouden.

Ben jij klaar voor verandering?

Vraag dan een gratis intake aan zodat we eerst even kennis kunnen maken. Zo kunnen we kijken of het klikt en of ik jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen! Tijdens de intake zal ik uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

Spreek ik je snel?

Gillian

Live the life you love, love the life you live
Gediplomeerd & Gecertificeerd
Personal Trainer
Lifecoach
Sportvastencoach

Close Menu