fbpx
☏ 06 51 63 85 46

Sportvasten

Geen Quickfix, maar een Kickstart!

Samen trainen wij in 10 dagen tijd je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Deze switch wordt gemaakt door sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Er wordt een persoonlijk protocol samen gesteld die je voor 10 dagen volgt. Samen met mij en dit protocol heb je na 10 dagen de switch gemaakt en je bent een paar kilo afgevallen. 

Verbazingwekkende resultaten behaald!

De winst die je uit het Sportvasten haalt is zo veel meer dan die paar kilo’s die je verliest, tijdens deze 10 dagen. Je voelt je energieker én fitter! Er zijn tot nu toe ongelooflijke resultaten behaald met het Sportvasten, maar liefst 50.000 anderen gingen je al voor! 

Om deze switch behouden kun je kiezen voor het natraject Keep The Switch, om niet alleen de resultaten, maar ook de switch te behouden. Keep The Switch is afgestemd op jouw huidige leefstijl en is daarom ook gemakkelijk vol te houden. Dankzij deze kuurtjes hoef je niks te veranderen aan je huidige leefstijl en kun je de resultaten gemakkelijk behouden. Uiteraard kun je ook tijdens dit traject rekenen op mijn begeleiding. 

Heb jij jouw huidige leefstijl wel eens onder de loep genomen?

Tijdens het intakegesprek wordt bepaald welk pakket het beste bij jou past. Het is belangrijk dat je de kuur goed plant, maar misschien nog belangrijker, dat je er klaar voor bent. Soms is het verstandiger om eerst een voortraject in te gaan voordat je van start gaat. Hierdoor behaal je niet alleen betere resultaten, maar het wordt hierdoor ook als minder zwaar ervaren. Daarnaast behaal je extra winst doordat je al gewend bent aan een andere leefstijl, waardoor je hierna ook geen grote aanpassingen meer hoeft te maken in je huidige leefstijl. 

Ben je enthousiast of wil je meer informatie over het Sportvasten? Bekijk de onderstaande mogelijkheden of neem contact met mij op. 

Booster
€ 275,-
Intakegesprek
10-daagse Sportvastenkuur
Online coaching
Evaluatie met weegmoment
 
 
 
 
 
 
Stay Fit
€ 165,- per maand*
Intakegesprek
10-daagse Sportvastenkuur
Sportvasten minikuren om de switch te behouden
1x per maand evaluatie met weegmoment
Personal trainingsplan
Personal voedingsplan
Online coaching
 
*Dit pakket geldt voor 12 weken
** Betaal in 1x en bespaar 10% op de totaalprijs
Keep the Switch
€ 41,-
13 sachets
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Keep the Switch complete
€ 82,-
13 sachets
30 Multi vitaminen tabletten
60 Omega Health 60% choline softgels
 
 
 
 
 
 
 
Repeat the Switch
€ 235,-
10-daagse Sportvastenkuur
 
Wanneer je de kuur al een keer eerder hebt gevolgd onder begeleiding, kun je het pakket los bestellen
 
 
 
 
 
 
 

Sluit Menu